/Puur genieten pascale naessens pdf

Puur genieten pascale naessens pdf

Pascale Naessens begon haar carrière als fotomodel. Van 1992 tot 2006 was ze presentatrice en omroepster bij VTM. Ze presenteerde er de woonmagazines Huis en Thuis, Picco Bello, TV-Makelaar, TV-Dokter en Red Mijn Huis. In 2010 puur genieten pascale naessens pdf haar eerste kookboek uit: Mijn Pure Keuken, volop genieten en toch slank.

Alle kookboeken haalden de non-fictie top tien. In mei 2017 bracht ze ook een eerste boek uit met getuigenissen over voeding: Openhartig over eten. Haar achtste kookboek, Puur Pascale 2, komt uit in augustus 2017. Pascale Naessens was in 2006 naast haar presentatiewerk ook nog te zien in Dancing on Ice, samen met de Fransman Paul Levier. De theorieën over gezondheid en eten, die Naessens promoot, zijn bekritiseerd door een kinderpsychiater in september 2016. Deze stelde dat de theorieën van Naessens jongeren met eetstoornissen zoals anorexia aantrekken.

Hoe gezond zijn deze 6 voedingstrends? Voedselhype is gevaarlijk'”, De Standaard, 19 september 2016. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 24 mrt 2018 om 13:27. Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Pascale Naessens begon haar carrière als fotomodel. Van 1992 tot 2006 was ze presentatrice en omroepster bij VTM. Ze presenteerde er de woonmagazines Huis en Thuis, Picco Bello, TV-Makelaar, TV-Dokter en Red Mijn Huis.

In 2010 kwam haar eerste kookboek uit: Mijn Pure Keuken, volop genieten en toch slank. Alle kookboeken haalden de non-fictie top tien. In mei 2017 bracht ze ook een eerste boek uit met getuigenissen over voeding: Openhartig over eten. Haar achtste kookboek, Puur Pascale 2, komt uit in augustus 2017. Pascale Naessens was in 2006 naast haar presentatiewerk ook nog te zien in Dancing on Ice, samen met de Fransman Paul Levier.